Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwangerschapsyoga

5 november, 2020 @ 19:00 - 20:00

Vanaf  5 november bieden wij ook wekelijks zwangerschapsyoga aan bij de Yogabarn.

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam door hormonen en de groei van je kind in jouw buik. Er gebeurt zowel lichamelijk als geestelijk veel met je. Emoties, verwachtingen en vreugde lopen in deze periode vaak kris kras door elkaar heen. Zwangerschapsyoga heeft als doel jou te begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en ook de periode na de geboorte van jouw kind.

Tijdens de les wordt o.a. aandacht besteed aan: Ademhalings- en ontspanningsoefeningen Yoga houdingen Contact maken met je kind lichaams-bewustwordingsoefeningen

Door bewustwording van onder andere de kracht van je lichaam ontstaat er vertrouwen en juist dit vertrouwen heb je nodig voor de naderende bevalling.

Een belangrijke vraag tijdens de zwangerschap is “wat is in deze bijzondere periode werkelijk belangrijk voor jou en je kind”

Docente:  Jolanda de Haas

Mocht je je aan willen melden kan dit via de app van Pay n plan.

 

 

Kies je voor een workshop bij de Yogabarn, dan kies je voor eerlijk, oprecht en concreet. Dat geven we jou en vragen we aan jou. We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor jou en jouw vragen, wensen en ideeën

 

Gegevens

Datum:
5 november, 2020
Tijd:
19:00 - 20:00

Organisator

Yogabarn
Telefoon:
06-21270267
E-mail:
info@yogabarn.nl

Locatie

Yoga Barn
Molendijk 61c
's-Gravendeel, Zuid-Holland 3295 LD
+ Google Maps