Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alles over yoga

15 oktober, 2020 @ 19:30 - 21:00

€50

Er is simpelweg niet één antwoord op de vraag: wat is yoga? Ademen, bewegen, mediteren, therapie, spiritualiteit?

Yoga kan voor iedereen iets anders betekenen. Het woord yoga betekent verbinden. En het verbinden slaat op het verbinden van lichaam en geest door middel van je ademhaling. Bij Yogabarn laten we je graag zien dat yoga niet zweverig is. En dat je er juist heel veel plezier aan kunt beleven. Als je het op de juiste manier doet. En daar helpen we jou graag bij. En alle eerste keren zijn eng of spannend, dat snappen we heel goed. Maar alle cliches zijn waar: het is een kwestie van doen! Stap die drempel over en schrijf je in voor deze leerzame en vooral heel leuke 3-delige workshop: alles over yoga.

Wil jij weten wat yoga is, en wat het niet is, en of yoga iets voor jou is? Bij de Yogabarn kun je meedoen aan een 3-delige workshop: alles over yoga. Drie donderdagavonden kom je naar de Yogabarn. Met als insteek: openstaan voor yoga. Nieuwe dingen leren en ervaren of yoga iets voor is of kan zijn. Klinkt dit goed? Meld je dan snel aan voor deze 3-delige workshop: alles over yoga. Deze workshops worden gegeven door Kim

Kies je voor een workshop bij de Yogabarn, dan kies voor eerlijk, oprecht en concreet. Dat geven we jou en vragen we aan jou. We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor jou en jouw vragen, wensen en ideeën.

Data: 15, 22 en 29 oktober
Tijd: 19.30-21.00 uur
Prijs: € 50,- (voor drie avonden)
Inbegrepen: koffie, thee en water

Gegevens

Datum:
15 oktober, 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€50

Organisator

Yogabarn
Telefoon:
06-21270267
E-mail:
info@yogabarn.nl

Locatie

Yoga Barn
Molendijk 61c
's-Gravendeel, Zuid-Holland 3295 LD
+ Google Maps