Pijn is (niet) fijn

Overheerst pijn je leven? Lijkt die vervelende blessure maar niet over te gaan? Als niets lijkt te helpen, raak je gefrustreerd. Iets wat volgens Nancy de Vos van ​Key Health​ niet nodig is.

In haar praktijk Key Health in Yogabarn Hoeksche Waard stemt zij iedere behandelsessie persoonlijk af op jou. De focus ligt op fysieke en, vanuit de lichaamsfeedback gemeten, mentale, emotionele en spirituele facetten. Normaalgesproken kan jouw lichaam pijn, spier, bindweefsel- en gewricht verstoringen binnen de normale hersteltijden goed verwerken en oplossen. Maar soms lukt dat even niet, of minder goed. Het beweeg apparaat waar Nancy mee werkt laat zien -en voelen-  waardoor je systeem het evenwicht niet op orde krijgt.

In de praktijk bij Key Health volg je een therapie die op een concrete, praktische manier bij klachten zoals pijn, bindweefsel verstoringen en bij een overactief stress systeem een snel merkbaar, diepgaand effect teweegbrengt. De therapie is bewezen succesvol voor de meest uiteenlopende klachten.

Lees ​hier​ de ervaringen van anderen https://www.keyhealth.nl/ervaringen/

Over

Nancy de Vos, massage en natuurgeneeskundig therapeut, is gespecialiseerd in bio adaptieve impuls therapie en diverse fascia technieken.

Een afspraak maken?

Bel Nancy op 06 18739268 of stuur een mail naar info@keyhealth.nl

Locatie

Je vindt de praktijk van Key Health in Yogabarn Hoeksche Waard. De Yogabarn is een plek voor iedereen! De Yogabarn wil jouw leven heel graag een klein beetje mooier maken. Bij ons kun je jezelf zijn en ont-moeten in verbinding met jezelf én gelijkgestemden.