Over Yogabarn

Met de realisatie van de Yogabarn komt een droom uit. De Yogabarn is veel meer dan alleen yoga! Het is een plek waar je graag komt. En vaker dan eens. Het is dé plek voor de beoefening van yoga en meditatie, maar ook kun je hier terecht voor traumatherapie, voedingsondersteuning, acupunctuur en massagebehandelingen. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Loskomen van je patronen? Of gewoon even niks? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn er voor jou en je bent meer dan welkom!

De maatschappij lijkt wel steeds dynamischer en sneller te worden en met de Yogabarn voorzie ik in een locatie waar je gewoon even stil mag staan. Even tijd voor jezelf. De plek is uniek. Omgeven door rust, ruimte en groen waan je je in the middle of nowhere. Maar toch ben je niet ver van de bewoonde wereld. In de Yogabarn werk ik samen met diverse professionals. Je leest meer over hen op deze website.

Heb je een vraag of wil je iets weten? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Geen vraag is te gek. Bel gewoon! Ik hoop je snel te zien in de Yogabarn.

Liefs,
Eveline

PS. Ruimte huren? Samenwerken?
De Yogabarn is nieuw in ’s-Gravendeel. Het is een plek waar je graag bent én vaak wilt zijn. Hier vind je rust, energie en ruimte. Dat laatste letterlijk én figuurlijk. Ben jij op zoek naar een ruimte om te huren, lees dan verder…

De Yogabarn verhuurt haar ruimtes voor zowel eenmalige sessies, zoals workshops, lezingen en vergaderingen als ook aan vaste huurders. Voor deze laatste geldt dat er voldoende raakvlak en affiniteit is met de exploitatie van de Yogabarn. De huidige samenwerkingspartners hebben als insteek: verbreding, verdieping en versterking. We richten ons op échte mensen die op zoek zijn naar net dat beetje meer om het normale dagelijkse leven een beetje mooier te maken. Herken jij jezelf in onze missie? En zoek je ruimte om te huren? Neem dan even contact op.

Onze missie:
Jouw leven een klein beetje mooier maken.
Jezelf zijn en ont-moeten in verbinding met jezelf én gelijkgestemden.

Energiek vergaderen? Vraag naar de mogelijkheden!

Een afspraak maken?

Bel Eveline op 06 212 70 267 of stuur een mail naar info@yoga-barn.nl

Locatie

De Yogabarn is een plek voor iedereen! De Yogabarn wil jouw leven heel graag een klein beetje mooier maken. Bij ons kun je jezelf zijn en ont-moeten in verbinding met jezelf én gelijkgestemden.

Kies je voor een

Workshop bij Yogabarn?

Dan kies ​je​ voor eerlijk, oprecht en concreet. Dat geven we jou en vragen we aan jou. We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor jou en jouw vragen, wensen en ideeën.