Jij & Yoga

Meer bewegen, leniger worden, tot rust komen… Goede redenen om aan yoga te beginnen. Maar oh jee… die eerste stap blijft lastig. Wees gerust: we helpen je! De Yogabarn aan de Molendijk in ‘s-Gravendeel is de plek om te starten… boek je eerste yogales en ga ervoor! Helemaal leuk: je eerste (proef)les is ook nog eens gratis 😉

Je weet niet goed hoe je moet beginnen en of yoga wel bij je past. Want die rare zonnegroet kan er best ingewikkeld uitzien als je nog nooit op een yogamat hebt gestaan. Ons advies: laat jezelf niet weerhouden door aannames over lenigheid of spiritualiteit. Stel jezelf open en kom naar de Yogabarn. Kijk in onze agenda en zoek een les die bij je past.

Wat kies jij: Yin of Yang?

Word je graag fysiek uitgedaagd? Ashtanga yoga, vinyasa yoga en power yoga zijn intensieve yogavormen waarbij de nadruk ligt op lichamelijke inspanning.  Deze soorten Yang Yoga gaan over verbinding maken tussen adem en beweging. Houdingen lopen in deze les vloeiend in elkaar over: meditatie in beweging.

Ook kun je bij de Yogabarn Yin Yoga volgen. Deze vorm van yoga richt zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan. Door je spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam.

In de Yogabarn vind je maar liefst drie ruime en lichte yogastudio’s. De locatie is uitnodigend en straalt rust uit. De yogalessen worden gegeven door de docentes Eveline, Kim en Jaimy. En of je nu al jaren yoga beoefent of als dit je eerste keer wordt, er zijn lessen voor elk niveau en iedereen is welkom in Yogabarn Hoeksche Waard.

Yogabarn Hoeksche Waard is meer dan alleen yoga. Laat je inspireren door een van onze workshops of lezingen. Of kies voor wandelcoaching of individuele coaching bij bijvoorbeeld een burn-out. Ook voor natuurgeneeskundige therapie en traumaverwerking is de Yogabarn jouw plek.

Zwangerschapsyoga volg je natuurlijk ook bij de Yogabarn.

De Yogabarn is een fijne, rustige plek om zwangerschapsyoga te volgen. Met nuchtere oefeningen en eerlijke informatie leer je hoe je bij jezelf kunt blijven en kunt ontspannen, ook bij pijn of onrust. Geen ouderwetse ‘pufles’ of een intensieve sporttraining. Bij zwangerschapsyoga draait het om het vinden van ontspanning met de juiste ademhalingstechnieken en met fijne oefeningen vanuit onder andere dru yoga, zwangerschapsyoga, mindfulness en hypnobirthing.

 

Kies je voor een

Workshop bij Yogabarn?

Dan kies ​je​ voor eerlijk, oprecht en concreet. Dat geven we jou en vragen we aan jou. We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor jou en jouw vragen, wensen en ideeën.