Geluk is overal

Het is een kwestie van zien, plukken én ervan genieten. En soms heb je daar een beetje hulp bij nodig. In de Yogabarn kun je hiervoor terecht bij Mandy Verkerk. In haar praktijk ​Ik Moed​ leer je hoe je snel weer de regie over je eigen leven pakt.

Mandy Verkerk: “Heb jij de moed om echt naar jezelf te kijken en weer in contact te komen met je eigen mogelijkheden? Wil je ontdekken wat je wilt en wat bij je past? En bewuster, positiever en gelukkiger leven? Kom dan eens langs. Ik help je graag.”

De huidige razendsnelle maatschappij zorgt voor disbalans bij veel mensen. We staan continu ‘aan’ en de hoeveelheid externe prikkels is enorm. Werk, privé, social media; we stellen hoge eisen aan onszelf. En we zien dat dit gepaard gaat met een toename van angsten, trauma’s en burn-out klachten.

Bij Ik Moed gaan we samen op zoek naar wat er echt bij jou past. Waar word je blij van? Wat kost energie en waar liggen jouw persoonlijke grenzen eigenlijk? Hoe maak jij die ene belangrijke beslissing of hoe ga je om met veranderingen? Samen gaan we op weg en komen we snel tot de kern van wat jou gelukkig maakt. We gaan op zoek naar geluk! Want ook al zie je het nu even niet, het is er wel. Altijd en overal.

Lees ​hier​ de ervaringen van anderen https://ikmoed.nl/ervaringen/

Een afspraak maken?

Bel Mandy op 06 109 695 61 of stuur een mail naar info@ikmoed.nl

Locatie

Je vindt de praktijk van ​Ik Moed​ in Yogabarn Hoeksche Waard. De Yogabarn is een plek voor iedereen! De Yogabarn wil jouw leven heel graag een klein beetje mooier maken. Bij ons kun je jezelf zijn en ont-moeten in verbinding met jezelf én gelijkgestemden.